Nu kan du booke tid hos Familieretshuset

  • Facebook Social Icon

4. juni 2019

Offentlige myndigheder modtager ofte mange henvendelser fra borgere, der skaber et pres på linjerne, hvorved borgeren risikerer at måtte vente længe i telefon-køen. Det var også tilfældet for det nu lukkede Statsforvaltningen - og afløseren, Familieretshuset, har siden opstarten den 1. april i år haft samme udfordring.

Men nu giver Familieretshuset mulighed for en mere hensigtsmæssig måde at komme i kontakt med en medarbejder - nemlig at booke en tid.

Det fremgår af denne nyhed fra Familieretshusets hjemmeside.

Vælg et tidsinterval.

Borgeren skal via Familieretshuset hjemmeside bestille en telefonopringning. Samtidig skal man pege på et tidsinterval, dvs. en kortere periode, som opkaldet falder inden for. En medarbejder vil så ringe borgeren op inden for dette interval. Misser borgeren det første opkald, ringer medarbejderen op igen kort tid efter.

Jesper Bach, som er vicedirektør i Familieretshuset, udtaler, at "formålet er at yde en god service, så borgerne ikke skal vente i telefonkø". Han siger videre om muligheden for at blive ringet op, at de ikke præcis ved, "hvor mange borgere der vil gøre brug af muligheden, men vi bestræber os på at ringe alle borgere op i det tidsrum, de har ønsket".

Borgeren skal dog være opmærksom på, at man ikke kommer til at tale med dén medarbejder, der behandler éns eventuelle sag.

Familieretshusets Borgerinformation, som står for opkaldet, kan eksempelvis hjælpe borgeren med svar på generelle spørgsmål inden for Familieretshusets sagsområder; vejlede borgeren med dennes sag; hjælpe med at udfylde og indsende ansøgningsskemaer og blanketter; samt guide borgeren til at finde yderligere information på hjemmesiden.

 

©2020 VISKALSKILLES.dk.