KALENDER 2020, 2. kvartal

Her finder du aktuelle og kommende arrangementer med fokus på skilsmisse - men også om børns udvikling, mestring i svære situationer, stress og lignende. Bemærk, at de enkelte arrangementer ikke er placeret efter tidspunktet for afvikling, men en eventuel tilmeldingsfrist.

Bemærk også, at kalenderen blot viser dig videre til arrangøren eller afvikleren. Der kan således ikke købes eller reserveres billetter gennem denne kalender / VISKALSKILLES. Der tages forbehold for aflyste arrangementer, udsolgte billetter og lignende. Desuden har VISKALSKILLES ingen kontakt til arrangører / afviklere og er således ikke blevet opfordret til at bringe det enkelte arrangement, får intet honorar for kalenderen eller lignende.

"Vejen videre efter skilsmisse" (over flere gange)

Vesthimmerland

Tirsdag 14. april 2020

Kl. 17:00

Frist: 7. april 2020

Undervisere: Psykolog og faglig konsulent Tina Mogensen og sundhedsplejerske og faglig konsulent Joan Højgaard.

Forløbet er for jer forældre, der er gået fra hinanden. På forløbet får I viden, inspiration og redskaber til den proces, både I og jeres børn er i gang med. I kan vælge at deltage sammen i forløbet, eller du kan deltage alene, hvis den anden forælder ikke ønsker forløbet. Der deles ikke personlige forhold mellem deltagerne på kurset.

"Plej jeres parforhold" (over flere gange)

Vesthimmerland

Fredag 24. april 2020

Kl. 09:00

Frist: 17. april 2020

Undervisere: Faglig konsulent og psykolog Tina Mogensen og faglig konsulent og sundhedsplejerske Joan Højgaard.

Vil I gerne have et stærkt parforhold, så er vores forløb Plej jeres parforhold måske noget for jer. Her får I et boost til forholdet, så I bliver bedre til at forstå både jer selv og hinanden.I får viden om hvad et godt parforhold kræver. I lærer bl.a. samtaleteknikker så det bliver lettere at tale sammen og forstå hinandens (og sine egne) tanker og følelser både i hverdagen, og når det er svært samt værktøjer, så det bliver nemmere at undgå de tilbagevendende konflikter om, hvem der skal gøre rent, eller hvordan I vil opdrage børnene.

©2020 VISKALSKILLES.dk.