om hjemmesiden / kontakt

  • Facebook Social Icon

VI SKAL SKILLES.dk fokuserer på love og regler på skilsmisse-området.

Udgangspunktet er både selve skilsmissen og tiden efter skilsmissen som skilsmissefamilie.

Intentionen er at give dig, der står foran en skilsmisse, viden om, hvordan denne proces bliver mest hensigtsmæssig for både dig, din tidligere ægtefælle og ikke mindst jeres børn. Eller dig, der allerede er skilt, og som vil følge med i udviklingen på skilsmisseområdet - herunder ny lovgivning, som kan have betydning for skilsmissefamiliens hverdag.

Det er vigtigt at understrege, at folkene bag denne hjemmeside ikke er jurister, advokater eller lignende. Al viden på hjemmesiden er selvfølgelig baseret på relevant lovgivning, vejledninger osv. fra div. ministerier, Familieretshuset og lignende - og afklares gennem sparring med jurister og advokater.

Har du behov for at komme i kontakt med VI SKAL SKILLES.dk, kan du benytte mailen infoviskalskilles@gmail.com - eller skrive i kontakt-formularen herunder.

Har du konkrete spørgsmål til forståelsen af lovgivningen og regler fra f. eks. Familieretshuset, din egen skilsmisse-proces eller andet kan du finde VI SKAL SKILLES.dk på Facebook (tryk på Facebook-logoet herover).

Med venlig hilsen

John Bugge Vestergaard

©2020 VISKALSKILLES.dk.